Makina per Femije - 10

Kurse 18%
BM754297
2, 200 Lek
1, 800 Lek
Kursen: 400 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Makina per femije, te cilat nderrojne ngjyre kur i fusni ne uje te ngrohte dhe kthehen perseri ne ngjyren e tyre mbas pak kohe ose nese i fusni ne uje te ftohte.

Nje pako ka 10 makina me ngjyra dhe forma te ndryshme.

Material metalike dhe plastike.

Te rekomandueshme per femije mbi 3 vjeç.

Materiali:
Plastike&Metalike
Pesha:
1 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

BM059558_13D3
BalkMall Materiali: Plastike Vendi Prodhimit: Kinë Ngjyra: E Verdhë
Vendi ProdhimitKinë NgjyraE Verdhë
5, 000 Lek
I Disponueshëm
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë