Robot me panel diellor 3 ne 1

BM961997
750 Lek
300 Lek
You save: 450 Lek
Availability: 3 item(s)
Price in points: 300 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Loder formuese me panel diellor

Nxit dhe zhvillon kreativitetin e femijeve tuaj, duke e ndertuar ne 3 modele te ndryshme. 

Modelet perfshijne: Robot, Akrep dhe Tank

Çdo modalitet i plote mundesohet nga nje panel mini diellor qe perdor driten e halogjenit te brendshem te drites se diellit.

Nje dhurate e veçante per femijen tuaj, duke mesuar edhe rreth avantazheve te paneleve diellore.

No reviews found

Customers also bought

Save 50%
BM535960
BalkMall
500 Lek 250 Lek
You save: 250 Lek
Availability: 9 item(s)

Similar products

Free shipping
Save 32%
2, 200 Lek 1, 500 Lek
Free shipping
Save 25%
2, 000 Lek 1, 500 Lek
Save 50%
900 Lek 450 Lek
Save 21%
2, 400 Lek 1, 900 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase