Set Edukativ per Femije

Kurse 21%
BM780890
2, 400 Lek
1, 900 Lek
Kursen: 500 Lek
I Disponueshëm
Çmimi në pikë: 1900 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Set edukativ per femije

I perbere nga 88 pjese, te vendosura ne kuti druri.

Femijet tuaj do te mesojne shkronjat, numrat, funksionet matematikore dhe me shume.

Nje set mjaft edukativ, me te cilin femijet do te argetohen duke mesuar.

Permasat e kutise: 36*27 cm

Dimensionet:
36*27 cm
Materiali:
Dru
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

BM830730
BalkMall Dimensionet: 82*42cm Materiali: Dru Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
3, 300 Lek
I Disponueshëm
BM7991195
BalkMall Dimensionet: 30*30 cm Materiali: I gomuar Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
850 Lek
I Disponueshëm
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë