Set Kuzhine Loder

Save 37%
BM039203
2, 700 Lek
1, 700 Lek
You save: 1, 000 Lek
Availability: 10 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Set kuzhine loder per te gjithe femijet qe i kane qejf mjetet e kuzhines.

Seti permban pjeset e mixerit dhe ekspresit te kafese, dy filxhane te vegjel dhe disa fruta.

Ekspresi i kafes dhe mixeri punojne me bateri. Baterite nuk jane te perfshira ne paketim.

Nje loder edukative dhe e bukur per femijet. Ata do te argetohen duke mesuar dhe luajtur njekohesisht. 

Materiali:
Plastike
Pesha:
0.70 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Similar products

Free shipping
Save 32%
2, 200 Lek 1, 500 Lek
Free shipping
Save 25%
2, 000 Lek 1, 500 Lek
Save 50%
900 Lek 450 Lek
Save 60%
750 Lek 300 Lek
Save 21%
2, 400 Lek 1, 900 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase