Set per Eksperimente Kimike Loder

BM314307
750 Lek
300 Lek
You save: 450 Lek
Availability: 10 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Ky set per eksperimente kimike, ju jep mundesine femijeve qe te vegjel te kultivojne pasionin per shkencen e kimise.

E pershtatshme per femije qe jane mbi moshen 8 vjeç.

Seti kimik permban: 2 proveza, Kripe, Boraks, Ngjites te lengshem, Epruveta, Ene te shkallezuar, Hinke, Luge, Kallepin e provezes dhe bazamentin.

Brenda paketimit perfshihet edhe manuali i perdorimit te tyre.

Dimensionet:
15.5*6*20.5 cm
Pesha:
0.50 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Similar products

Free shipping
Save 32%
2, 200 Lek 1, 500 Lek
Free shipping
Save 25%
2, 000 Lek 1, 500 Lek
Save 50%
900 Lek 450 Lek
Save 60%
750 Lek 300 Lek
Save 21%
2, 400 Lek 1, 900 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase