Sistem Solar Planetarium

BM649153
800 Lek
300 Lek
You save: 500 Lek
Availability: 2 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Ky Sistem Solar Planetarium do te jete nje dhurate mjaft e bukur per femijet tuaj.

Nje loder edukative dhe e veçante qe mund te perdoret per per aktivitete te ndryshme shkollore si dhe jashte shkollore. Femijet tuaj do te mesojne rreth planeteve duke ngjyrosur dhe formuar vete sistemin tone planetar.

Paketimi permban bojerat, penelin, strukturat e planeteve te pangjyrosura dhe manualin e perdorimit. 

E rekomandueshme per femije mbi 8 vjec.

Materiali:
Plastike
Pesha:
0.40 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Customers also bought

Save 18%
BM266860
BalkMall Ngjyra: E Verdhë
NgjyraE Verdhë
1, 100 Lek 900 Lek
You save: 200 Lek
Availability: 4 item(s)

Similar products

Free shipping
Save 32%
2, 200 Lek 1, 500 Lek
Free shipping
Save 25%
2, 000 Lek 1, 500 Lek
Save 50%
900 Lek 450 Lek
Save 60%
750 Lek 300 Lek
Save 21%
2, 400 Lek 1, 900 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase