Vullkan loder per Femije

BM468197
750 Lek
300 Lek
You save: 450 Lek
Availability: 20 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Ky vullkan loder per femije, vjen si pajisje eksperimentale.

Femija juaj do te njihet me parimin e shperthimit te nje vullkani, duke u argetuar njekohesisht.

Realizohet krijimi i vullkanit ne miniature, duke bere eksperimente nga femijet.

Ne paketim perfshihen struktura e vullkanit, dy perberes per krijimin e llaves, nje luge, nje shiringe, nje gote, syze per te mbrojtur syte e femijeve dhe nje gote.

Dimensionet:
12cm gjeresi*7 cm gjatesi
Materiali:
Plastike
Pesha:
0.20 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Customers also bought

Save 57%
BM778175
BalkMall Materiali: Allçi Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
350 Lek 150 Lek
You save: 200 Lek
Availability: 9 item(s)
BM658282
BalkMall Dimensionet: 114cm*112cm*71cm Marka: Bestway Materiali: PVC Pesha: 2 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
2, 250 Lek
Availability: 2 item(s)

Similar products

Free shipping
Save 32%
2, 200 Lek 1, 500 Lek
Free shipping
Save 25%
2, 000 Lek 1, 500 Lek
Save 50%
900 Lek 450 Lek
Save 60%
750 Lek 300 Lek
Save 21%
2, 400 Lek 1, 900 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase