Lodra Formuese Druri

Save 17%
BM970237
1, 200 Lek
1, 000 Lek
You save: 200 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Ne keto lodra formuese druri jane te shkruara shkronja dhe numra te ndryshme, si edhe fjale ne Anglisht dhe Spanjisht.

Seti permban 76 pjese me trupa te ndryshem gjeometrik.

Femija juaj do te mesoje dhe argetohet duke luajtur me pjeset e ndryshme qe ndodhen ne paketim. Do te mesoje shkronjat, numrat, trupat gjeometrike, veprimet aritmetike dhe me shume. 

Nje loder mjaft edukative dhe argetuese per femijen tuaj.  

Dimensionet:
20cm*9cm*28cm
Materiali:
Dru
Pesha:
1.50 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM916807
BalkMall
1, 500 Lek
In stock
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase