Lokomotive Loder

Save 48%
BM414995
1, 250 Lek
650 Lek
You save: 600 Lek
Availability: 19 item(s)
Price in points: 650 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Lokomotive Loder per Femijet e Vegjel

Lokomotiva punon me bateri per te levizur, duke nxjerre tinguj realiste si te trenit, si dhe leshon tym teksa ecen. 

Gjithashtu ka nje drite para qe ndizet.

Nje dhurate mjaft e veçante dhe argetuese per te gjithe femijet.

Baterite nuk jane te perfshira ne paketim.

Materiali: Plastike ABS

No reviews found

Customers also bought

Save 25%
BM571287
BalkMall Pesha: 0.30 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Blu
Vendi ProdhimitKine NgjyraBlu
2, 000 Lek 1, 500 Lek
You save: 500 Lek
Availability: 4 item(s)
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase