Ngjitese muri 3D

BM963511
450 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Ngjitese muri 3D, e perbere nga makina e kuqe dhe elemente te garave, te cilat ngjiten ne mur.

Femijet tuaj do te gezohen kur t'i vendosin ne dhomen e tyre.

Te perbera nga material i gomuar.

Dimensionet:
70*50cm
Materiali:
I gomuar
Modeli:
Makina
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

BM478510
BalkMall Dimensionet: 50*70cm Materiali: I gomuar Modeli: Kafshet Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
450 Lek
I Disponueshëm
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë