Ore DIY per femije

Save 50%
BM814168
900 Lek
450 Lek
You save: 450 Lek
Availability: 10 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Ora DIY per femije eshte material allçie, te cilen mund ta ngjyrosni se bashku me femijen tuaj.

Ora ka ne dizajn lule dhe flutura. Ne paketim eshte peneli dhe bojerat me ngjyra te ndryshme.

Per ngjyrat qe duhen perdorur, lerjani ne dore imagjinates se femijeve tuaj. Ata do te luajne dhe argetohen njekohesisht.  

Montimi i ores dhe vendosja e akrepave eshte mjaft i thjeshte.

Mund ta vendosni siper komedines se femijeve tuaj apo ne ambiente te tjera te shtepise. 

Dimensionet:
31.5*27.5*5.3 cm
Materiali:
Allçi
Modeli:
Lule
Pesha:
0.50 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase