Puzzle Druri Shkronjat

BM488824
400 Lek
In stock
Price in points: 400 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Transporti
Pagesat

Puzzle Druri me te gjitha shkronjat e alfabetit anglez. 

Femijet do t’i mesojne me shpejt shkronjat e alfabetit dhe fjalet e ndryshme te shkruara ne secilen shkronje.

Puzzle i perbere nga ngjyra,figura dhe dizajne te ndryshme.

E rekomandueshme per femije mbi moshen 3 vjeç.

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin