Puzzle

BM535960
500 Lek
250 Lek
You save: 250 Lek
Availability: 9 item(s)
Price in points: 250 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Puzzle me figura te ndryshme

Permasat: 44.5 cm*30 cm

Tabani eshte prej druri.

1 Puzzle ka 100 pjeseza, te cilat kur bashkohen krijojne figura te ndryshme. 

Nje menyre qe femijet tuaj te argetohen dhe te zhvillojne kreativitetin e tyre. 

No reviews found

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase