Sandale të Zeza

Free shipping
Save 27%
BM1411462
3, 000 Lek
2, 200 Lek
You save: 800 Lek
In stock
+
Add to wish list
B&S Shoes
B&S Shoes ofron këpucë të ndryshme për femra dhe meshkuj. Atlete të shumëllojs...

Sandale të Zeza mjaft praktike dhe të rehatshme.

Këmba duket shumë bukur kur i vishni.

Kombinohen me çdo lloj rrobe. 

Me taban të lartë për ta patur këmbën shumë rehat.

Vijnë në nr të ndryshëm: 36-41

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
2, 200 Lek
Free shipping
1, 200 Lek
Free shipping
Save 27%
3, 000 Lek 2, 200 Lek
Free shipping
990 Lek
Free shipping
1, 990 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase