CHCNAV i90

BM608754
845, 000 Lek
In stock
+
Add to wish list
HP-Surveying
HP-Surveying lider ne produktet gjeodezike ne Shqiperi
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — 12 months warranty
  • — SMS notification
  • — Return and exchange
  • — Different payment methods
  • — Best price


~Teknologjia e i90 arrin deri në 624-kanale GNSS përfiton nga të gjitha sinjalet GPS, GLONASS, Galileo dhe BeiDou dhe siguron disponueshmëri dhe besueshmëri të fortë të pozicionit RTK.
~Asnjë proces i komplikuar i kalibrimit, rrotullimit, nivelimit ose aksesorëve nuk janë të nevojshëm me i90. Vetëm disa metra ecje do të iniciojë modulin e brendshëm të IMU i90 dhe do të mundësojë matjet e RTK-së në një terren të vështirë.
~ I90 GNSS kombinon module të nivelit të lartë të lidhjes: Bluetooth, Wi-Fi, NFC, 4G dhe radio modem UHF. Modemi 4G sjell lehtësi në përdorimin kur punoni brenda rrjeteve RTK. Radio modemi i brendshëm UHF lejon mbikëqyrjen e distancave të gjata bazë-në-rover deri në 5 km.
~IMU i integruar i90 GNSS siguron kompensim pa ndërhyrje dhe automatik të animit të zhalonit në kohë reale. Saktësia 3 cm arrihet me diapazonin e animit të zhalonit deri në 30 gradë.

No posts found

Write a review

Similar products

770, 000 Lek
535, 000 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin