Furce per Make Up

Save 60%
BM305462
1, 000 Lek
400 Lek
You save: 600 Lek
Availability: 235 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Furce per Make Up

 • Furçe profesionale per Make Up
 • Bishti i furçave eshte i perbere nga plastike cilesore
 • Vijne ne dy ngjyra blu dhe gold


  Vendi Prodhimit:
  Kine
  Ngjyrat
  Ngjyra:
  Blu
  Kloi Hoxha
  Comment
  Kjo furca ishte sh e mire dhe fijet i kishte sh te buta

  Customers also bought

  BM021936_BF9D
  BalkMall Ngjyra: Portokalli
  NgjyraPortokalli
  500 Lek
  Availability: 9 item(s)
  Fast and high quality delivery

  Our company makes delivery all over the country

  Quality assurance and service

  We offer only those goods, in which quality we are sure

  Returns within 30 days

  You have 30 days to test your purchase