Set furcash per Make Up

Kurse 60%
BM950464
2, 500 Lek
1, 000 Lek
Kursen: 1, 500 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Set furcash per Make Up

  • Furça profesionale per Make Up
  • Seti permban 7 furça me madhesi dhe funksione te ndryshme
  • Bishti i furçave eshte dru
  • Furçat jane te vendosura ne nje çante te vogel lekure
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë