Set furcash per Make Up

Save 67%
BM490460
3, 000 Lek
1, 000 Lek
You save: 2, 000 Lek
Availability: 28 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Set furcash per Make Up

  • Furça profesionale per Make Up
  • Seti permban 5 furça me madhesi dhe funksione te ndryshme
  • Bishti i furçave eshte i perbere nga plastike cilesore
  • Vijne ne dy ngjyra blu dhe gold
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
Blu

No reviews found

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase