Tenxheret Honhey - Për një ushqim të shëndetshëm dhe të shijshëm !

Kur bëhet fjalë për ushqimin, ne të gjithë jemi të vetëdijshëm që duhet të ushqehemi mirë, pa shumë yndyrë, pa ushqime të djegura, por sigurisht edhe duke mos u munduar shumë gjatë gatimit dhe sidomos gjatë larjes së enëve, aq më tepër me tenxheret, për të cilat duhet shumë mund dhe kohë për t’u larë nëse ushqimi ngjitet.

Por ndërsa gatuajmë, nuk duam që t’i konsumojmë duke i gërryer tenxheret tona, prandaj duhet të drejtohemi gjithmonë tek cilësia më e mira.

Seti i Tenxhereve Honhey është pikërisht ajo që ju duhet dhe arsyet do ua shpjegojmë në këtë blog post dedikuar tërësisht ketyre tenxhereve kaq cilësore dhe praktike.

Së pari këto tenxhere janë me veshje graniti, materiali më cilësor dhe inovativ, i cili bën që ushqimi të mos ngjitet ndërsa ju gatuani.

Tenxheret kanë rezistencë të lartë ndaj gërvishtjeve dhe korezionit duke mos krijuar toksina që më pas ndikojnë në shëndetin tuaj.

Me këto tenxhere ju mund të gatuani në çdo lloj sobe që keni mundësi, pasi ato janë të përshtatshme për të gjitha llojet e nxehtësisë, duke përfshirë gazin, sobat elektrike, sobat me induksion, dhe më shumë.

Materiali mjaft cilësor bën që nxehtësia ndërsa gatuani të shpërndahet njëtrajtësisht në të gjithë tenxheren dhe ju të përgatisni ushqimet më të shijshme, më shpejt dhe më thjeshtë.

Ushqimet do te gatuhen njëtrajtësisht dhe nuk do të digjen. Tenxheret do të kenë jetëgjatësi më të lartë, do të jenë ekonomike dhe ekologjike.

Seti përbëhet nga 5 tenxhere të permasave:

  1. Diameter: 20 cm – lartesia 8.6 cm
  2. Diameter: 22 cm – lartesia: 9.1 cm
  3. Diameter: 24 cm – lartesia: 9.6 cm
  4. Diameter: 26 cm – lartesia: 10.5 cm
  5. Diameter: 28 cm – lartesia: 11.6 cm

Dizajni mjaft ergonomik i bën ato mjaft praktike në përdorim.

Dorezat janë të forta, të qëndrueshme dhe rezistente ndaj nxehtësisë, të cilat i përdorni lehtësisht, pa u djegur.

Madje edhe kapakët hiqen mjaft lehtësisht, pasi doreza përbëhet nga material që nuk nxehet ndërsa gatuani dhe ju mund ta hiqni në çdo moment pa rrezikuar të digjeni.

Tenxheret me përmasa të ndryshme ju lejojnë të gatuani për sa persona të doni dhe sasinë që ju nevojitet, pa bërë rrëmujë në kuzhinën tuaj.

Për ushqim të shëndetshëm dhe të shijshëm bëni zgjedhjen e duhur tani.

Seti i Tenxhereve Honhey HH-1824

Comments

No posts found

Write a review

Related products