Si të regjistroni biznesin tuaj në BalkMall ?

Më parë kemi shkruar për përfitimet që ka një biznes nëse bëhet pjesë e platformës së BalkMall Marketplace. Mund ta lexoni të plotë në linkun: Përse duhet të zgjidhni BalkMall ?

Në këtë blog-post do t’ju tregojmë hap pas hapi mënyrën se si të regjistroni biznesin tuaj në BalkMall.

Pasi hyni në https://balkmall.com/ në krye të faqes shkoni tek Regjistro Biznesin.

scrnli_11_13_2020_11-41-39%20AM.png?1605

Më pas do t’ju shfaqen për të zgjedhur planin e regjistrimit, ku janë të vendosura karakteristikat për çdo plan.

Pasi shikoni për planin që ju përshtatet për biznesin tuaj klikoni Zgjidh.

scrnli_11_13_2020_12-36-21%20PM.png?1605

Më pas do ju shfaqet një faqe ku duhet të plotësoni të dhënat tuaja Emër, Mbiemër, si dhe të dhënat për biznesin/kompaninë tuaj si Emri Kompanisë, Nipti, Nr. Tel, Adresa e plotë e biznesit, Shtetin dhe Rrethin se ku ndodheni në Tiranë apo qytete të tjera. Gjithashtu nëse shtypni sipër “Unë pranoj Termat&Kushtet” do t’ju shfaqet e gjithë kontrata, të cilët mund ta lexoni ose dhe ta shkarkoni në rast se dëshironi të keni një kopje.

kontrata.png?1605268215480

Pasi bëni me tick Termat&Kushtet, shtypni butonin Dërgo, ku më pas do ju dalë një mesazh Falenderimi ku thuhet se aplikimi juaj do të vlerësohet nga administratori i platformës dhe do t’ju njoftojnë me email nëse pranohet apo jo aplikimi juaj për regjistrimin si shitës për hapjen e dyqanit.

Komentet

Nuk u gjet asnjë postim

Shkruaj një Vlerësim

Produkte nga BalkMall Marketplace