Shtëpia

Çmimi
Free Shipping

Kompletoni dhe Zbukuroni shtëpinë tuaj! Në BalkMall do të gjeni një gamë të gjerë produktesh për Shtëpi dhe Kopshte me çmimet më konkuruese në treg. Elektroshtëpiake, aksesorë për shtëpinë, kuzhinën, tualetin dhe gjithçka që i nevojitet shtëpisë tuaj.

Peshore Elektronike DSP KD7013, photo
Free shipping
BM8151644
0.0
In stock
2, 500 Lek
+
Prift Metalik per Rrobat, photo
Free shipping
BM1091669
0.0
In stock
2, 800 Lek
+
BM3441812
0.0
In stock
3, 800 Lek
+
Berese Buke Hockenheim Me Dy Helika dhe Ekran LCD, Ngjyra: E Bardhë, Sasia (ml): 1000gr-1500gr, photo
Free shipping
BM3641809
0.0
In stock
13, 000 Lek
+
BM1931653
0.0
In stock
600 Lek
+
BM193433
0.0
In stock
1, 300 Lek
+
Kosh per rrobat e palara, Ngjyra: Jeshile, photo
Save 40%
BM501565
0.0
In stock
1, 000 Lek 600 Lek
You save: 400 Lek
+
BM655347
0.0
In stock
450 Lek
+
BM334803
0.0
In stock
650 Lek
+
BM481968
0.0
In stock
1, 950 Lek
+
BM5011047
0.0
In stock
1, 150 Lek
+
Set me 6 Qirinj Aromatike, photo
Free shipping
Save 27%
BM1391640
0.0
In stock
3, 000 Lek 2, 200 Lek
You save: 800 Lek
+
Mbajtese për Peshqire ose Letra, photo
Save 14%
BM856731
0.0
In stock
700 Lek 600 Lek
You save: 100 Lek
+
BM8891519
0.0
In stock
1, 400 Lek
+
BM493383
(Reviews: 1)
5
In stock
500 Lek
+
BM7991798
0.0
In stock
8, 300 Lek
+
Mixer Hoping për Milkshake, photo
Free shipping
BM2281708
0.0
In stock
3, 000 Lek
+
BM7551632
0.0
In stock
5, 800 Lek
+
BM6461631
0.0
In stock
5, 500 Lek
+
BM2781651
0.0
In stock
650 Lek
+
Show another 20 products
Product filters
Çmimi
Free Shipping