Abazhur i varur

Save 20%
BM482604
Get 20% Discount !
To end of promotions remains:
1, 800 Lek
1, 440 Lek
You save: 360 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Shipping time and rates:

Abazhur i varur

Struktura e abazhurit eshte metalike dhe pjesa e bardhe eshte plastike. 

Mund te varet deri ne 1 meter.

Llampa nuk eshte e perfshire ne paketim.

Materiali:
Metalike
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM921442
BalkMall Dimensionet: 14.5*14*12.4cm Materiali: I gomuar Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
700 Lek
In stock

Similar products

2, 200 Lek
Save 20%
Promotion
7, 500 Lek 6, 000 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
1, 000 Lek 800 Lek
Save 20%
Promotion
6, 200 Lek 4, 960 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin