Aksesor per Lavaman

BM921442
700 Lek
In stock
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Transporti
Pagesat

Aksesor per Lavaman, material i gomuar.

Material me cilesi te larte, jo-toksike, i qendrueshem.

Dizajn praktik, pjesa e poshtme lejon kullimin e ujit. 

Shmangni rremujen ne lavamanin tuaj. 

E varni siper tek rubineti ose mes lavamanit. 


Dimensionet:
14.5*14*12.4cm
Materiali:
I gomuar
Pesha:
0.20 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review

Customers also bought

Free shipping
BM318289_4CCE
Smartwatch-i qe ju duhet me patjeter femijeve tuaj. Ka vend per Sim Card per te kryer telefonata, kamera per video call si dhe GPS per te pare vendndodhjen ne çdo kohe te femijes tuaj. Thirrjet hyrese mjaft te sigurta. Pas vendosjes se numrit familjar SOS, numrave te tjere, femijet do...
Vendi ProdhimitKine NgjyraRozë
1, 950 Lek
In stock
BM143456
Adaptor per Rubinet - I lehte per t’u montuar dhe eshte i pershtatshem per shumicen e rubineteve te rrumbullaket - Praktike dhe mjaft e thjeshte ne montim - Koka mund te rrotullohet 360°, per pastrim te lehte ne kende te shumta - 3 opsione te ndryshme per ujin - Kurseni ujin me 3 opsionet e...
Vendi ProdhimitKine
550 Lek
In stock

Similar products

Save 20%
Promotion
1, 800 Lek 1, 440 Lek
Save 20%
Promotion
7, 500 Lek 6, 000 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
1, 000 Lek 800 Lek
Save 20%
Promotion
6, 200 Lek 4, 960 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin