Abazhur i varur

BM482604
1, 800 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Abazhur i varur

Struktura e abazhurit eshte metalike dhe pjesa e bardhe eshte plastike. 

Mund te varet deri ne 1 meter.

Llampa nuk eshte e perfshire ne paketim.

Materiali:
Metalike
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Similar products

Free shipping
2, 500 Lek
Free shipping
Save 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Free shipping
Save 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Free shipping
Save 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase