Çante Udhetimi Per Make Up

BM679797_486F
500 Lek
In stock
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...

Çante udhetimi per Make Up, mjaft praktike dhe e lehte. 

Shmangni rremujen dhe mblidhni te gjitha produktet e Make Up gjate udhetimeve tuaja ne nje çante te vetme.

Jane shume praktike, mund t'i merrni kudo qe shkoni me vete, duke sistemuar te gjitha make up tuaja.

Ngjyrat
Ngjyra:
E Zezë

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM781735
BalkMall Ngjyra: Lejla
NgjyraLejla
200 Lek
In stock
BM210377
BalkMall Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Blu
Vendi ProdhimitKine NgjyraBlu
650 Lek
In stock
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin