Dekoruese per Vazo YH18001

BM04777
2, 050 Lek
Out of stock
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe ...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — 12 months warranty
  • — SMS notification
  • — Return and exchange
  • — Different payment methods
  • — Best price


Mbajtese dekorative per vazo, metalike te lyera ne menyre profesionale.Perdorimi ne ambiente te brendshme dhe te jashtme. Lartesia eshte 80 cm. Diametri i mbajteses se vazos larte eshte 30 cm ndersa diametri poshte eshte 25 cm.

Dimensionet:
80cm*30cm/25cm
Materiali:
Metalike

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM823192
BalkMall Dimensionet: 37cm*37cm*111cm Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Pesha: 3.54 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 800 Lek
In stock
BM863200
BalkMall Dimensionet: 74cm*37cm*74cm Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Modeli: Hello Kitty Pesha: 4.30 Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
2, 250 Lek
In stock

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Free shipping
6, 000 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin