Guverte & Perde

Set
39, 000 Lek
In stock
+
Add to wish list
Perde Ester
Perde Ester ofron Perde, guverda e mbulesa të të gjitha modeleve dhe dimensioneve të ...

Seti vjen me çmim promocional me cilesi maksimale

Set luksoz perde + guverte

Perde dhe guverte se bashku ne nje set luksoz.

Guverta eshte e pershtatshme per krevat dopio bashke me 4 jastike.

Perdja pershtatur per nje shkop me gjatesi 3 meter.

Artikujt mund te shiten dhe te ndare ose mund te pershtaten dhe sipas permasave tuaja.

Per info apo porosi na kontaktoni.

No posts found

Write a review
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase