Kornize Fotografish

Kurse 21%
BM320494
1, 900 Lek
1, 500 Lek
Kursen: 400 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kornize Fotografish

Muret e shtepise duken me bukur kur ne to vendosen fotot me kujtimet tuaja me te dashura.

Mund te vendosni deri ne 6 fotografi.

Materiali: Plastike

Permasat: 64*30 cm

Ne te shkruhen fjalet: LIVE (JETO), LAUGH (QESH), LOVE (DASHURO)

Dimensionet:
64*30 cm
Materiali:
Plastike
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 300 Lek
Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
2, 500 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë