Kuti per veshje

BM7541043
1, 350 Lek
In stock
Price in points: 1350 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kuti per Veshje

Material Rrobe e Kollaritur.

Kutia ka 2 ndarje per te vendosur veshmbathje ose veshje te tjera sipas deshires suaj.

Mjaft praktike dhe te lehta. 

Mund t'i vendosni ne dollap, biblioteke per me shume rregull dhe hapesire. 

Kutia eshte me kapakë me ngjitje.

Mund t'i mbushni me veshmbathje, çorape, dhe me shume, sipas nevojes tuaj. 

Vijne ne 4 ngjyra: gri, roze, kafe dhe blu.

Permasat: 44*30*25 cm

Ngjyrat
Ngjyra:
Rozë

No reviews found

Similar products

Free shipping
3, 300 Lek
Free shipping
2, 800 Lek
Free shipping
2, 500 Lek
Free shipping
Save 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Free shipping
Save 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Free shipping
Save 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase