Llampe Led Tavoline

BM237503
2, 300 Lek
1, 500 Lek
Kursen: 800 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Llampe Led Tavoline, ideale per kedo qe ka kendin e vet te studimit apo leximit, si edhe per dhome gjumi. 

Ka 3 nivele ndriçimi. Pjesa e siperme e llampes mund te rrotullohet deri ne 180 grade ndersa bazamenti deri ne 90 grade.

E vogel ne permasa gje qe e ben praktike, por njekohesisht jep ndriçim te larte. 

Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

BM571287
BalkMall Pesha: 0.30 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Blu
Vendi ProdhimitKine NgjyraBlu
2, 000 Lek
I Disponueshëm

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 300 Lek
Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
2, 500 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë