Llampe Tavoline

Kurse 18%
BM947504
1, 650 Lek
1, 350 Lek
Kursen: 300 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Llampe Tavoline, me 3 nivele ndriçimi, sipas deshires tuaj. 

Pjesa e siperme mund te rrotullohet ose pershtatet sipas nevojave tuaja. 

Ne pjesen e poshtme mund te vendosni aksesore te ndryshem.

Ndezja eshte me prekje dhe llampa karikohet me ane te fishes usb.

Kjo llambe tryeze mbron syte tuaj nga lodhja.

Mund te perdoret ne tavolinen e punes, te studimit, ne dhomen e leximit, etj. 

Pesha:
2.2 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 300 Lek
Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
2, 500 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë