Mbajtese për Peshqire ose Letra

BM856731
700 Lek
600 Lek
Kursen: 100 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Mbajtese për Peshqire ose Letra

Materiali: Metalike dhe Plastike

Nuk keni nevoje te shponi murin, e vendosni me ane te ngjitjes. 

Mjaft praktike, pastrohen lehte dhe te thjeshta ne montim.

Mund te vendosni letren higjenike apo peshqire, sipas deshires tuaj. 

Dimensionet:
26.5 * 7.5 * 11cm
Materiali:
Plastike&Metalike
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

BM318289
BalkMall Modeli: Q12 Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Blu
Vendi ProdhimitKine NgjyraBlu
2, 150 Lek
I Disponueshëm
BM210377
BalkMall Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Blu
Vendi ProdhimitKine NgjyraBlu
650 Lek
I Disponueshëm

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 300 Lek
Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
2, 500 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë