Ore muri DIY me ngjitese

Save 36%
BM593616
550 Lek
350 Lek
You save: 200 Lek
Availability: 17 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Ore muri DIY. 

Ora ngjitet ne mur. 

Perveç funksionit si ore sherben dhe si nje dekoruese per ambjetet tuaja. 

E thjeshte per t'u montuar, eshte me ngjitje.

Dimensionet:
44X15X5.5 cm
Marka:
DIY
Modeli:
Flutura
Pesha:
0.9 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Similar products

Free shipping
3, 300 Lek
Free shipping
2, 800 Lek
Free shipping
2, 500 Lek
Free shipping
Save 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Free shipping
Save 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Free shipping
Save 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase