Perde

BM571912
7, 500 Lek
In stock
+
Add to wish list
Perde Ester
Perde Ester ofron Perde, guverda e mbulesa të të gjitha modeleve dhe dimensioneve të ...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Perde e qepur e perbere nga 2 copa anesore, plus 1 tyl ne mes.

Lartesia e perdeve eshte 265 cm. 

Perdet jane te pershtatura per nje shkop 2 m i gjate.

Perdet anesore jane 1.6 metra dhe tyli ne mes eshte 3 metra. 

Perdet anesore jane te perbera nga material lino e trashe e plote, ndersa perdja e mesit eshte tyl.

Dimensionet:
lartesia 265 cm
Materiali:
Lino e trashe

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Free shipping
6, 000 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin