Peshore Elektronike DSP KD7013

Transport Falas
BM8151644
2, 500 Lek
I Disponueshëm
+
Mix Shop
Mix Shop është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, duke ...


Peshore Elektronike DSP KD7013

Mjaft praktike dhe funksionale.

Mund ta perdorni per te mbajtur nen monitorim peshen tuaj, ose mund te peshoni gjera te ndryshme.

Pesha do te shfaqet ne ekranin dixhital.

Peshorja ben matje te sakta te peshes.

  • Kapaciteti: 3-180 kg
  • Ekran LCD: 25 mm
  • Bateria CR 2032
  • Permasat: 28x28 cm
  • Njesia: KG / LB / ST
  • Sipërfaqe prej çelik-inox

Dimensionet:
28x28 cm

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 300 Lek
Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë