Set me 4 Qirinj Aromatike

Transport Falas
Kurse 23%
BM6181639
2, 600 Lek
2, 000 Lek
Kursen: 600 Lek
I Disponueshëm
Çmimi në pikë: 2000 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Set me 4 Qirinj Aromatike

Seti permban 4 qirinj me ngjyra dhe aroma te ndryshme. 

Ngjyrat e qirinjve jane: i bardhe, i kuq, blu, roze.

Vendosen ne ene qelqi me kapak.

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 300 Lek
Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
2, 500 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë