Set me 6 Qirinj Aromatike

Transport Falas
Kurse 33%
BM1391640
3, 000 Lek
2, 000 Lek
Kursen: 1, 000 Lek
I Disponueshëm
Çmimi në pikë: 2000 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Set me 6 Qirinj Aromatike

Qirinj aromatike, me 6 aroma dhe ngjyra te ndryshme. 

Aromat jane: Arome molle, livando, oqeani, vanilje, trendafil dhe mandarine.

Ena ku jane te vendosur qirinjte eshte prej qelqi. 

Ndriçojne me shume se qirinjte e zakonshem.

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 300 Lek
Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
2, 500 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë