Set me 6 Qirinj te Vegjel Aromatike

Transport Falas
Kurse 33%
BM0851641
1, 500 Lek
1, 000 Lek
Kursen: 500 Lek
I Disponueshëm
Çmimi në pikë: 1000 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Set me 6 Qirinj te Vegjel Aromatike

Qirinjte aromatike jane te vendosur ne ene qelqi me mbishkrime te ndryshme, Home, Love si dhe me zemra.

Qirinj Aromatike per te bere ambientet tuaja te shtepise me te kendshme dhe romantike. 

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 300 Lek
Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
2, 500 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë