Shirit Shumengjyresh me Drita LED

Transport Falas
BM2231683
3, 300 Lek
I Disponueshëm
Çmimi në pikë: 3300 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Shirit Shumengjyresh me Drita LED

Zbukuroni dhe ndriçoni shtepine tuaj, dhomen tuaj te gjumit, biznesin tuaj apo hapesiren e punes me keto drita shumengjyreshe led.

I montoni ne çdo lloj siperfaqe. Ndryshoni ngjyrat dhe pulsimin e dritave sipas dëshirës. Vijne bashkë me pultin e kontrollit të ngjyrave dhe karikuesin perkates.

Mund t’i perdorni edhe ne ambiente te jashtme, jane te papershkueshme nga uji.

Voltazhi: 12V

Brenda paketimit jane 2 shirita me drita 5m secila. 

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
2, 500 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë