Shtupe Mikrofiber per Pastrim

BM5391655
1, 000 Lek
I Disponueshëm
+
Mix Shop
Mix Shop është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, duke ...


Shtupe Mikrofiber per Pastrim

Tashme mund te fshini dyshemene tuaj pa u shqetesuar per pluhurin qe mund te ngrini.

Kjo shtupe eshte shume praktike dhe funksionale.

Doreze e rregullueshme ju lejon te pastroni pa u perkulur.

E pershtatshme per te pastruar lehtesisht çdo siperfaqe qe deshironi.

Me rrotullim 360 grade per mbulim te plote te dyshemese.

Lecka eshte bere nga mikrofibra te buta dhe mund te lahet. Pas larjes, mund te riperdoret disa here.

Lecka mikrofiber eshte e pershtatshme ne pastrimin e te gjitha llojeve te dyshemese: dru, vinil, pllaka, laminat dhe me shume. Ajo terheq grimcat e pluhurit per shkak te mikrofibrave dhe pastron dyshemene lehtesisht. Ju mund te shtoni uje normal ose detergjent ne shishe te lengshem per me shume efektivitet.

Nuk ze shume hapesire ne shtepine tuaj, si dhe eshte me vete shtrydhje, duke mos demtuar duart tuaja ne kete menyre.

Materiali:
Mikrofiber

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 300 Lek
Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
2, 500 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë