Varese per fshesa

1, 050 Lek
I padisponueshëm
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Varese per fshesat. Material plastike. Vendoset duke u ngjitur ne mur. Ka vend per te varur tre fshesa si dhe nga te dy anet ka varese per te varur peshqire ose aksesore te tjere.

Materiali:
Plastike
Vendi Prodhimit:
Kinë
Bar Delir
Koment
Shume praktike dhe e lehte ne montim. Me zgjidhi pune
Ilirjana Kercuku
Koment
Jam e interesuar per nje varese fshesash ,banoj ne Durres pallati ne krah te Blu Star nr tel 0682036941

Produkte të blera së bashku

BM983596
BalkMall Dimensionet: 35 * 35 * 10 cm Materiali: Plastike&Qelq Pesha: 1.3 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 750 Lek
I Disponueshëm
Kurse 20%
BM783782
BalkMall Dimensionet: gjatesia 4.3m Pesha: 0.30 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 500 Lek 1, 200 Lek
Kursen: 300 Lek
I Disponueshëm

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 300 Lek
Transport Falas
2, 800 Lek
Transport Falas
2, 500 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
1, 500 Lek 1, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 33%
3, 000 Lek 2, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 23%
2, 600 Lek 2, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë