Veshje Murale 3D 8mm

BM367989
300 Lek
Availability: 208 item(s)
Price in points: 300 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Leter muri 3D me dizenjo me gur blu

Permasat: 70*70 cm

Trashesi: 8 mm

Ideale per t'u ngjitur ne mure ose edhe ne tavan. 

Krijoni nje dizajn dhe atmosfere mjaft fine dhe moderne me kete leter ngjitese 3D.

Dizajni i thjeshte me ngjitese biadeziv, e ben praktike dhe te thjeshte per ta vendosur.

Jane te sigurta, jo toksike, pa aroma, te papershkueshme nga uji.

Kunder zhurmave per nje ambjent te ngrohte ne shtepine tuaj.

Material PVC, shkume e gomuar, qe mund ta ngjisni ne mur, xham, pllaka dhe siperfaqe te tjera qe jane te lemuara.

Per ta vendosur, duhet te pastroni mire siperfaqen, si dhe me pas hiqni ngjitesin dhe ta vendosni me kujdes. 

Mund ta prisni lehtesisht ne formen qe deshironi dhe vendin ku keni per ta vendosur

No reviews found

Similar products

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase