Veshje Murale 3D 8mm

BM829732
300 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe ...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — 12 months warranty
  • — SMS notification
  • — Return and exchange
  • — Different payment methods
  • — Best price

Permasat : 70cm*70cm

Trashesi 8mm e GarantuarNgjitese 3D ne forme muri

Permasat: 70*70cm

Trashesi: 8mm

Ideale per t'u ngjitur ne mure ose edhe ne tavan. 

Krijoni nje dizajn dhe atmosfere mjaft fine dhe moderne me kete leter ngjitese 3D.

Dizajni i thjeshte me ngjitese biadeziv, e ben praktike dhe te thjeshte per ta vendosur.

Jane te sigurta, jo toksike, pa aroma, te papershkueshme nga uji.

Kunder zhurmave per nje ambjent te ngrohte ne shtepine tuaj.

Material PVC, shkume e gomuar, qe mund ta ngjisni ne mur, xham, pllaka dhe siperfaqe te tjera qe jane te lemuara.

Per ta vendosur, duhet te pastroni mire siperfaqen, si dhe me pas hiqni ngjitesin dhe ta vendosni me kujdes. 

Mund ta prisni lehtesisht ne formen qe deshironi dhe vendin ku keni per ta vendosur.

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM762840
BalkMall
2, 400 Lek
In stock
BM699790
BalkMall
1, 400 Lek
In stock

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Free shipping
6, 000 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin