Arush me Lule

BM661965
1, 000 Lek
I Disponueshëm
Çmimi në pikë: 1000 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Arush i Vogel me Trendafila

Arushi ka permasa 23*15 cm.

Lulet jane artificiale ne ngjyre te kuqe, çka ben qe te mos prishen. 

Nje zgjedhje shume e veçante per ta bere si dhurate, sidomos ne kohe festash.

Dimensionet:
23*15 cm
Modeli:
Arush
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë