Dollap Portative

BM260742
5, 500 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe ...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — 12 months warranty
  • — SMS notification
  • — Return and exchange
  • — Different payment methods
  • — Best price


Zbukuroni Shtepine Tuaj me keto Dollape me Frozen. Te thjeshte, komode, praktike dhe me çmime shume ekonomike !

1 - Keto Dollape jane te perbere nga materiale ECO - Friendly, te pademshem per mjedisin !

Pjesa e struktures eshte e perbere nga çelik special, rezistent ndaj ndryshkut. Fletet (pjeset) e dollapit jane te perbera nga Plastike PP (Polypropylene), rezistente ndaj ujit dhe pluhurit. Ne paketim perfshihen Nyjet Lidhese te cilat jane te perbera nga Plastike ABS (Acrylonitrile butadiene styrene) si dhe nje çekiç druri, i cili mund t'ju nevojitet gjate montimit.

2 - Karakteristikat

Vend i bollshem per te vendosur gjera te ndryshme, si rroba, gjera personale, lodra. I thjeshte per t'u montuar. Montimi behet sipas preferencave tuaja ose ne varesi te vendit ku do te vendoset. Rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe bakterieve. Te thjeshte per t'u lare ose pastruar.

3 - Kujdes !

Sigurohuni gjate montimit qe fletet te arrin ne fund te Nyjes Lidhese, duke mos lene hapsire bosh. Mos i lini ne ambjente te jashtme per nje kohe tegjate. Mbajini larg nxehtesise dhe zjarrit. Perdorimi i kimikateve te forte per pastrim eshte i ndaluar. Nuk sugjerohet te perdoret per gjera te renda siç jane librat etj. 

Ju lutem matni vendin ku do ta vendosni perpara se te beni blerjen e produktit !

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM823192
BalkMall Dimensionet: 37cm*37cm*111cm Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Pesha: 3.54 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 800 Lek
In stock
BM309715
BalkMall
3, 800 Lek
In stock

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin