Ekspres Nespresso

BM7801303
9, 900 Lek
In stock
+
Add to wish list
Officina della Cialda Albania është distributori zyrtar i kafe "Officina della Cial...

Konsumoni mbi 10 Kafe ne Dite?

Ekspresin mund ta merrni ne Perdorim FALAS!

Ekspres për të bërë kafen që ju duhet çdo mëngjes dhe jo vetëm.

Ekspres mjaft cilësor, me kapsulat, të cilat kanë kafen më të mirë.

Vjen në 2 ngjyra e zezë dhe e kuqe. 

Ngjyrat
Ngjyra:
E Zezë

No posts found

Write a review
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase