Adaptor per Rubinet

BM143456
550 Lek
Availability: 207 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Adaptor per Rubinet

- I lehte per t’u montuar dhe eshte i pershtatshem per shumicen e rubineteve te rrumbullaket
- Praktike dhe mjaft e thjeshte ne montim
- Koka mund te rrotullohet 360°, per pastrim te lehte ne kende te shumta
- 3 opsione te ndryshme per ujin
- Kurseni ujin me 3 opsionet e ndryshme

Pesha:
0.10 kg
Vendi Prodhimit:
Kine
Adriana LL.
Comment
Me zgjidhi vertet pune me rubinetin
Anerola T.
Comment
Mjaft praktike dhe shume e lehte per tu montuar

Customers also bought

BM445374_5706
BalkMall Dimensionet: 20*24*9cm Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Gri
Vendi ProdhimitKine NgjyraGri
650 Lek
Availability: 9 item(s)
Free shipping
BM318289
BalkMall Modeli: Q12 Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Blu
Vendi ProdhimitKine NgjyraBlu
2, 150 Lek
Availability: 3 item(s)

Similar products

Free shipping
13, 000 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
2, 500 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
1, 500 Lek
Free shipping
1, 600 Lek
Free shipping
3, 500 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase