Aksesor per Lavaman

BM110441
650 Lek
Availability: 20 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Aksesor per Lavaman, materiali plastike e forte dhe cilesore. 

Njera ane mbushet me solucion ose sapun te lengshem ndersa ne anen tjeter mund te vendosni sfungjerin ose rrjeten e telit.

Do te shmangni rremujen ne lavaman, duke i pasur te gjithe aksesoret ne nje vend te vetem. 

Mban deri ne 200 ml detergjent te lengshem.

Dimensionet:
7.5*16*21 cm
Materiali:
Plastike
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Customers also bought

Save 20%
BM783782
BalkMall
1, 500 Lek 1, 200 Lek
You save: 300 Lek
Availability: 72 item(s)
BM445374
BalkMall Dimensionet: 20*24*9cm Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: E Verdhë
Vendi ProdhimitKine NgjyraE Verdhë
650 Lek
Availability: 9 item(s)

Similar products

Free shipping
13, 000 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
2, 500 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
1, 500 Lek
Free shipping
1, 600 Lek
Free shipping
3, 500 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase