Kullese inoksi per lavaman

BM468772
1, 100 Lek
700 Lek
You save: 400 Lek
Availability: 13 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kullese per fruta-perimet dhe enet, e cila vendoset tek lavamani.

E palosshme ne rast mosperdorimi, duke mos ju zene shume vend ne kuzhinen tuaj.

Krijuar nga inoks cilesor, nuk ndikon tek ushqimet dhe nuk ndryshket. 

Pjeset fundore jane plastike qe e bejne ate te paloset lehtesisht.

Ideale per vendosjen e produkteve qe lani, ne menyre qe ato te thahen me lehtesisht dhe pa zene shume vend.

Pershtatet me lavamanet e kuzhines, duke ju liruar hapesire dhe shmangur rremujen qe krijojne enet apo fruta-perimet e sapolara.

Permasat: 48.3cm*24.5cm
Pesha: 420 g

No reviews found

Customers also bought

BM663837
BalkMall Dimensionet: 111*37*148 cm Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
5, 500 Lek
Availability: 3 item(s)

Similar products

Free shipping
13, 000 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
2, 500 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
1, 500 Lek
Free shipping
1, 600 Lek
Free shipping
3, 500 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase