Mbajtese Aksesoresh per Tualet

BM633817
2, 400 Lek
In stock
Price in points: 2400 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe ...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — 12 months warranty
  • — SMS notification
  • — Return and exchange
  • — Different payment methods
  • — Best price


Mbajtese Aksesoresh per Tualet, e thjeshte ne montim, pa qene nevoja qe te shponi pllakat.

E vendosni me ane te pllakave ngjitese mjaft lehtesisht. 

Perbehet nga 3 shtresa te ndryshme, ku mund te vendosni shampo, shishe te ndryshme, peshqira, sapune, kremra te ndryshem etj.

Kursen hapesiren ne tualet dhe e ben ate te duket sa me i rregullt dhe i paster. 

Perbehet nga material plastike dhe metalik qe nuk ndryshket.

Maksimumi i peshes qe mund te mbaje eshte 5 kg.

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM822436
BalkMall Dimensionet: 47*58*24cm Materiali: Plastike&Inoks Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 850 Lek
In stock
BM110441
BalkMall Dimensionet: 7.5*16*21 cm Materiali: Plastike Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
650 Lek
In stock

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin